1. Boka tid – Vänta medan vi mustar dina äpplen.
Vi mustar, pastöriserar och tappar upp medan du väntar. Från att dina äpplen börjar att pressas tar det ungefär 30 min innan musten är färdig, men räkna med att det tar 1-2 timmar från det att du anländer till musteriet tills dess att du kan åka hem med din nyproducerade äppelmust – under tiden kan du välja att koppla av lite och avnjuta ett smørrebrød eller en bit äppelpaj i vårt fina café förstås.
Minimum 50 kg. Det är 3-4 inte helt fulla papperskassar. Har du mindre mängd går det bra att lämna in och hämta vid ett annat tillfälle. Du kan välja pastöriserad must på 1L glasflaska, 3L Bag-in-Box eller 5L Bag-in-box. Du kan även välja att få allt som råmust på 2,5L eller 5L dunk. Gå till prislista
Vi tar ej emot fallfrukt eller dåliga äpplen. Se till att dina äpplen är rensade från dåliga äpplen innan mustning. Måste äpplena rensas vid pressning tillkommer en avgift på 300 kr.
Det går att boka tider, lördag och söndag, mellan kl. 08.00-15.00.